Facebook Pixel Το σαρδάμ του Σαμαρά φέρνει ...Καραμανλή!
Life
| 2011-04-03 11:15:00

Το σαρδάμ του Σαμαρά φέρνει ...Καραμανλή!

Το σαρδάμ του Σαμαρά φέρνει ...Καραμανλή!

Άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Γεγονός είναι ότι χρειάστηκαν όχι ένας, αλλά πολλοί «πυροσβεστήρες» για να σβήσουν τη φωτιά που άναψε το – εκτός κειμένου – λογοπαίγνιο του Αντώνη Σαμαρά προς τον πρωθυπουργό...

«Είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό… εγώ σε εσάς βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και προς στιγμήν «πάγωσε» η Ολομέλεια.

«Τι εννοούσε; Ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα;», αναρωτήθηκαν άπαντες.

Ο Αντώνης Σαμαράς πάλι έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Τον Παπανδρέου εννοούσα και όχι τον Καραμανλή». Οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι «γλώσσα λανθάνουσα…» και η ατυχής δήλωση έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα σενάρια περί αποστρατείας του Καραμανλή.

Όπως γράφει σήμερα η «Real News», η πραγματικότητα είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος και πάλι, παρότι οι συνεργάτες του επιμένουν ότι ακόμη το σκέφτεται.

Και το μήνυμα που έστειλε είναι ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί την πολιτική παρουσία του με συμφωνίες ή συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Άλλωστε όπως έχει πει σε συνομιλητές του, «δεν συνδέει την τύχη του με την τύχη των συνεργατών του, όσο κι αν τους εκτιμά».

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, πηγές της Συγγρού επιμένουν ότι ο Σαμαράς «δεν θα ενοχλήσει τον Καραμανλή», αλλά θα τον αφήσει να αποφασίσει μόνος του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags