03/04/11 - 12:10

«Οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουν!»

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς μιλώντας στους τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της τουρκικής οικονομίας μίλησε ειρωνικά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας…

«Οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουν!»
33.213views 0shares

«Η Τουρκία αναπτύχθηκε το 2010 με ρυθμό 8.9%. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην Ε.Ε στις ΗΠΑ πολλές χώρες είναι πνιγμένες στα χρέη, στην Ισπανία στην Πορτογαλία πέφτουν κυβερνήσεις», δήλωσε ο Αρίντς και στη συνέχεια είπε για την χώρα μας:

«Η Ελλάδα χρωστά σχεδόν ένα τρισ. δολάρια. Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλια για να ζητιανεύουν. Σε όλα τα εργοστάσια τους σταμάτησε η παραγωγή. Βάλανε πωλητήριο στα εργοστάσια του και κανείς δεν τα αγοράζει».

Προφανώς ο κ. Αρίντς είναι λάτρης των αριθμών, όχι όμως και της πραγματικής οικονομίας την οποία καλά θα κάνει να γνωρίσει βγαίνοντας λίγο έξω από την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα διαπιστώσει ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι η Τουρκία με τον ρυθμό ανάπτυξης της κατάφερε να ξεπεράσει πολλές χώρες και υποστήριξε ότι αυτή είναι επιτυχία και της κυβέρνησης αλλά και όλου του τουρκικού λαού.

Πηγή: onalert.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ