04/04/11 - 16:58

Νεφώδης… καλοκαιρία

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, κυρίως σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τρίτη 5 Απριλίου 2011.

Νεφώδης… καλοκαιρία
24.695views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 23 - 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα νοτιοανατολικά τμήματα ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 - 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές – βραδινές ώρες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr