05/04/11 - 00:05

Άξιοι θαυμασμού…

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα το προφίλ σας στο Facebook, σε Fan Page!

Άξιοι θαυμασμού…
59.320views 0shares

Νέα υπηρεσία του Facebook μετατρέπει τη σελίδα του προφίλ κάποιου χρήστη σε Fan Page.

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει ένα λογαριασμό χρήστη στο Facebook που δεν ταιριάζει τελικά στις ανάγκες τους και τελικά τον σβήνουν για να δημιουργήσουν μία fan page που τους διευκολύνει περισσότερο.

Με αφορμή αυτό, οι υπεύθυνοι του Facebook κυκλοφόρησαν ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Profile To Business Page Migration και αναλαμβάνει να μετατρέψει ένα προφίλ σε επαγγελματική σελίδα.

Με την εφαρμογή αυτό όλοι οι φίλοι του αρχικού λογαριασμού μετατρέπονται σε fans αυτόματα ενώ όλα τα στοιχεία καθώς και η profile picture του χρήστη παραμένουν ίδια.

Προσοχή όμως γιατί όλα τα υπόλοιπα δεδομένα όπως οι δημοσιεύσεις στο wall του χρήστη, τα μηνύματα καθώς και τα άλμπουμ, δεν μεταφέρονται και σβήνονται γι’ αυτό καλό θα είναι όσοι θέλουν να κάνουν αυτή τη μετατροπή, να κατεβάσουν πρώτα το υλικό τους από την επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους.

Τέλος όσοι θέλουν να κάνουν αυτή τη μετατροπή θα πρέπει να ξέρουν οτι από τη στιγμή που γίνει, δεν υπάρχει, τουλάχιστον για την ώρα, κάποιος τρόπος για να αναιρεθεί η διαδικασία και το Fan Page να ξαναγίνει προφίλ.

ΠΗΓΗ: www.techit.gr