Facebook Pixel Μουσικός… πόλεμος στην Κερατέα!
Life
| 2011-04-07 19:43:00

Μουσικός… πόλεμος στην Κερατέα!

Μουσικός… πόλεμος στην Κερατέα!

Καθημερινά οι κάτοικοι της Κερατέας δίνουν στην κυριολεξία μάχη για να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν τον αγώνα! Από τις 8 μέχρι τις 10 Απριλίου καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, παίζοντας μουσική στο “Keratea Art Resistance Festival”.

Αγγελάκας, Αέρα Πατέρα, Active Member, Deus Ex Machina, Illegal Operation ft Alex K., Locomondo, Lost Bodies, Ελελεύ, Βασίλης Βασιλάτος & Ιστορίες για Κρουστά, Παύλος Παυλίδης και Σπυριδούλα είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο τριήμερο φεστιβάλ της Κερατέας που θα περιλαμβάνει εκτός από μουσική, προβολές, θεατρικά και workshops.

Είναι -στην κυριολεξία- εκατοντάδες οι καλλιτέχνες που στέκονται στο πλευρό των κατοίκων της Κερατέας, οι οποίοι πάνω από τρεις μήνες τώρα αγωνίζονται για να μην φτιαχτεί ΧΥΤΑ στην περιοχή τους έτσι όπως θέλουν κράτος και εργολάβοι. Είναι επίσης εντυπωσιακό το σθένος με το οποίο αντιστέκονται απέναντι στον στρατό της αστυνομίας που έχει παρατάξει στην περιοχή τους η «ευνομούμενη πολιτεία» και το «κράτος δικαίου».
Αντιγράφουμε από το

Όπως αναφέρει το blog kerateaartres1stance.blogspot.com, «εκεί όπου τρεις μήνες τώρα, οι κάτοικοι αγωνίζονται ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ και την υποβάθμιση του τόπου τους, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα φεστιβάλ και να καλέσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και γνωρίζουμε, από τον κόσμο της τέχνης, της διανόησης, της εργασίας.

Ποιοι είμαστε εμείς που το σκεφτήκαμε; Τίποτα περισσότερο από τον καθένα μας που έβλεπε τι γίνεται στην Κερατέα και πως τα μίντια σιωπούν, κι είπαμε "ε, όχι, δεν πάει άλλο, κάτι να κάνουμε, είμαστε όλοι υπεύθυνοι".

Γι' αυτό το κάλεσμα ήταν και είναι σε όλους εκείνους που πιστεύουν πως η τέχνη, η διανόηση, ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Για την δημιουργία ενός πολιτιστικού τριημέρου στην Κερατέα, στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ μαζί με τους εξεγερμένους κατοίκους. Ενάντια στην αντίληψη που θέλει την τέχνη και την διανόηση άλλοθι της εξουσίας.

Και προέκυψε αυθόρμητα, χωρίς παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους μηχανισμών και φορέων. Και αυθόρμητα ονομάστηκε ΚΕΡΑΤΕΑ art resistance».

Ιδού ποιοι καλλιτέχνες και μπάντες εμφανίζονται την κάθε ημέρα

Παρασκευή 8 Απριλίου

ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
INNER VOICE, THE WIGS BAND, THE CROOKS, ARMADA IV, MAGIC DE SPELL, ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ΒΟΜΒΟΙ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΚΥΛΕΣ, ILLEGAL OPERATION, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΟΦΩΛΗΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΕΛΕΛΕΥ, ΕΝΕΔΡΑ, NEW ZERO GOD, ΛΕΩΝ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, CHUCHO SHS, ΚΡΟΤΩΝΕΣ, D.J. BURNING SUN

Σάββατο 9 Απριλίου

ΑΠΟ ΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙΜΙΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ, ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΑΜΙΑ ΜΠΕΝΤΙΟΥΙ, ΕΥΑ ΨΥΛΛΑΚΗ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΤΖΙΡΙΤΖΑΝΤΖΟΥΛΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, DEUS X MACHINA, NO MIND, COMMON I (TEXNH EN ΚΙΝΗΣΕΙ), ELECTRIC LITANY, POEM, NON LETHAL, LOST BODIES, INSP-I-RATION PROJECT, SISTA JAMMAROOTS &THE OSCILATORS, ANNA MYSTIC, BAD MATHEMATICS, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Κυριακή 10 Απριλίου

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
ΘΕΣΠΙΣ, ΤΖΙΚΟ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ (ΤΕΧΝΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ), STRAW HATS, TO RAP TOY ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ, ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, DAGOBAH SYSTEM &SOULN e.k., MC YINKA, ACTIVE MEMBER, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ – MARE YIEM, ELEKTROBALKANA, LOCOMONDO, ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ, D.J. SOUNDHOLIC.

ΠΗΓΗ: www.elliniki-skini.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags