08/04/11 - 14:32

Ανώμαλος ηλικιωμένος κακοποιούσε παιδί!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 75χρονος από τον Πλάτανο Ναυπακτίας βίαζε ένα 13χρονο αγόρι κατ΄εξακολούθηση.

Ανώμαλος ηλικιωμένος κακοποιούσε παιδί!
30.456views 0shares

Ο ηλικιωμένος παντοπώλης, Αντώνης Πλατανιώτης ασέλγησε συνολικά στο θύμα του τέσσερις φορές, αποπλανώντας το ανήλικο παιδάκι με σοκολάτες και… κρουασάν.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο 75χρονος δεν δίστασε να βιάσει το ανήλικο αγόρι μέσα στο ίδιο του το μαγαζί, αλλά και μέσα στο σπίτι ενός γείτονα! Χρησιμοποίησε μάλιστα και απορρυπαντικό πιάτων την μια φορά -το οποίο έβαλε στα γεννητικά του όργανα-, ενώ την επόμενη έκανε χρήση…κεριού!

Το δράμα του 13χρονου αποκαλύφθηκε όταν δεν άντεξε άλλο και πήγε σε ένα καφενείο όπου το μαρτύρησε όλα σε μια γειτόνισσα και ένα θαμώνα. Τα βασανιστήρια του παιδιού συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία, αφού μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε ότι ο παντοπώλης το ανάγκαζε με τη βία να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, να βλέπει πορνό με άντρες και να διαβάζειομοφυλοφιλικά περιοδικά.

Μέχρι και τη μητέρα και τη γιαγιά του απειλούσε πως θα σκοτώσει αν δεν έκανε όσα του έλεγε. Τελικά, ο 75χρονος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση και καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη.

Πηγή: news-piper