Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-04-09 07:35:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο 9 Απριλίου 2011. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενώ ενισχυμένο δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 μποφόρ αναμένεται να επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, εξασθενούντες το απόγευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags