Facebook Pixel Μαθητής με μυαλό μανιακού δολοφόνου! (BINTEO)
Life
| 2011-04-11 15:40:00

Μαθητής με μυαλό μανιακού δολοφόνου! (BINTEO)

Μαθητής με μυαλό μανιακού δολοφόνου! (BINTEO)

Ήταν τόσο οργισμένος που κανείς δε μπορούσε να τον σταματήσει. Ο λόγος για έναν 8χρονο μαθητή από το Κολοράντο. Σοκ προκαλεί η δήλωση του, αφού όταν κάποιος τον θυμώνει, θέλει να τον σκοτώσει...

Σύμφωνα με τους δασκάλους του σχολείου στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ο μικρός Άινταν οργίστηκε για κάποιο λόγο μέσα στην τάξη και τους επιτέθηκε με τέτοιο μένος ώστε αναγκάστηκαν να «οχυρωθούν» σε ντουλάπα για να προστατέψουν τη σωματική τους ακεραιότητα!

Ο μικρός Άινταν είχε ανέβει στο θρανίο και έφτυσε τους δασκάλους. Επίσης ξεκόλλησε ένα κομμάτι ξύλο από έπιπλο και απειλούσε να τους σκοτώσει. Εκεί όλοι κατάλαβαν ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο μικρός μαθητής όμως δε πτοήθηκε. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Άινταν τους απείλησε και αυτούς με το ξύλο βρίζοντάς τους. Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να ρίξει κάτω το ξύλο αλλά αυτός αρνήθηκε και έτσι επέλεξαν να τον ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού για να τον ακινητοποιήσουν. Μόλις αυτό συνέβη του πέρασαν χειροπέδες.

Οι δάσκαλοι κάλεσαν την αστυνομία για χάρη του Άινταν για τρίτη φορά, ο οποίος έχει πλέον μεταφερθεί σε ειδικό σχολείο για παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Την πιο συγκλονιστική του δήλωση όμως την άφησε για το τέλος, αφού όπως είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη του: «Όταν κάποιος με θυμώνει θέλω να τον σκοτώσω. Δεν νομίζω ότι θα μου περάσει αυτό. Έτσι είμαι».

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags