Facebook Pixel «Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-11 16:21:00

«Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σταρ ενάντια στην παιδική πορνεία! Στην Αμερική 100.000 με 300.000 παιδιά καταλήγουν σκλάβοι ή πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από 1.000.000 κορίτσια έχουν καταλήξει στην πορνεία με το μέσο όρο ηλικίας να είναι μόλις 13 ετών...

Στην καμπάνια του Ιδρύματος «The Demi and Ashton Foundation» συμμετέχουν μια σειρά διάσημων προσώπων με σκοπό να αφυπνίσουν τη συνείδηση του κόσμου σχετικά με την παιδική πορνεία στην Αμερική. Το ίδρυμα ανήκει στην Demi Moore και τον Ashton Kutcher, ενώ η καμπάνια έχει τίτλο «Real Men Don’t Buy Girls», δηλαδή «Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κοπέλες».

«Έβλεπα κοπέλες έξι και εφτά ετών να βιάζονται με σκοπό το κέρδος. Είπα ότι δεν επιθυμώ να ζήσω σε ένα κόσμο, που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ να κάθομαι άπραγος», είχε πει ο ηθοποιός για την εμπειρία του στην Καμπόζη, που τον παρακίνησε να ιδρύσει τον οργανισμό αυτό.

Στην Αμερική 100.000 με 300.000 παιδιά καταλήγουν σκλάβοι ή πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από 1.000.000 κορίτσια έχουν καταλήξει στην πορνεία με το μέσο όρο ηλικίας να είναι μόλις 13 ετών! Παράλληλα, η βιομηχανία του σεξ αποφέρει κέρδη του ύψους 39 δισεκατομμυρίων το χρόνο.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας φωτογραφίζονται οι Eva Longoria, Tom Selleck, Harrison Ford, Bruce Willis και Piers Morgan, Sean Penn, Jaime Foxx, Bradley Cooper, Jessica Biel, Sofia Vergara, Thomaw Jane, Zachary Quinto, Ben Stiller, Kaka, Gerard Butler και πολλοί άλλοι, ενώ υπάρχουν και βίντεο με τους Justin Timberlake και Ashton Kutcher.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags