Facebook Pixel «Ας γινόσουν υπουργός Πανίκα»
Life
| 2011-04-12 13:58:00

«Ας γινόσουν υπουργός Πανίκα»

«Ας γινόσουν υπουργός Πανίκα»

Ο Θέμος Αναστασιάδης σχολιάζει την ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Αν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κριθεί τελικά ένοχος κι απ’ τον Άρειο Πάγο, τότε εφόσον ο νόμος προβλέπει ότι θα πρέπει να ΕΚΠΕΣΕΙ απ’ το αξίωμα του, να εκπέσει.

Έως τότε όμως ΑΝ το θέμα της προσωρινής αργίας-μετά τις δυο καταδικαστικές αποφάσεις-εναπόκειται και σε διοικητικά κυβερνητικά όργανα, πρόκειται δηλαδή για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ παρέμβαση να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να μην δοθεί εντύπωση κομματικού ρεβανσισμού. Πόσο μάλλον που τίθενται και νομικά θέματα αναδρομικότητας.

Αν λάβουμε μάλιστα υπ’ όψη μας ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν γίνει εξπέρ σε παραγραφές απείρως μεγαλύτερων αδικημάτων εις βάρος του Δημοσίου, και διεκδικούν Νόμπελ ευρεσιτεχνίας στην αλληλοαθώωση, δεν θα κερδίσουν τίποτα εξαντλώντας την «ηθική» τους στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ εξόντωση Ψωμιάδη.

Ας περιμένουν τον Άρειο Πάγο, γιατί ένα θέμα που ήδη έχει χειρισθεί αποκλειστικά η Δικαιοσύνη, θα πρέπει να μείνει στη δική της αρμοδιότητα.

Υ.Γ1: Άτυχος ο Ψωμιάδης… Αν δεχόταν να μπει σε κάποιες απ’ τις κυβερνήσεις Καραμανλή όπως τότε επιμόνως του ζητούσαν, θα ‘χε καθαρίσει για πλάκα με τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών!

Υ.Γ2: Δεν τον υπερασπίζομαι. Ούτε σαν «πατριώτη» ούτε σαν τίποτε άλλο. Όμως μου την σπάει πολύ το «ΟΛΟΙ εναντίον ΕΝΟΣ», όταν είναι στα κάτω του. Ιδίως να τον χλευάζουν τηλεαστεράκια που παρακάλαγαν για ένα «λάιβ» μαζί του. Άσε που ένας πολιτικός που ντύνεται αποκριάτικα «Ζορρό» για να διασκεδάσει τα παιδιά, μοιάζει αυτοκαταστροφικά αγαθότερος απ’ όσους το παίζουν τάχα μου «Ζορρό» της πολιτικής κάθαρσης».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags