Facebook Pixel «Αρνείται να μπει σε γυάλα!»
Life
| 2011-04-12 15:06:00

«Αρνείται να μπει σε γυάλα!»

«Αρνείται να μπει σε γυάλα!»

Το πορτραίτο του Γιώργου Παπανδρέου σκιαγράφησε ο υπουργός Πολιτσμού και στενός παλιός φίλος του πρωθυπουργού μας, Παύλος Γερουλάνος, υπογραμμίζοντας πως είναι «επαναστάτης»!

Μιλώντας σήμερα στον «ΒΗΜΑ FM», ανέφερε:

«Νομίζω ότι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του κ. Παπανδρέου είναι ότι αρνείται κατηγορηματικά να μπει σε οποιαδήποτε γυάλα θέλουν να τον βάλουν οι συνεργάτες του.

Βρίσκει τρόπους να ξεφύγει ακόμη και από τον πιο σφιχτό κλοιό που έχω δει κατά καιρούς να δημιουργείται γύρω του. Δεν είναι τέτοιος πολιτικός. Είναι πολιτικός που κρατάει όλες τις πόρτες ανοιχτές, ακούει τον κόσμο πάρα πολύ και σας διαβεβαιώ ότι ξέρει την κατάσταση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε υπουργό του.

Όσο ξέρω τον πρωθυπουργό, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα δημιουργήσει την κρίση για την κρίση και τη σύγκρουση για τη σύγκρουση. Τη σύγκρουση, όταν την κάνει, θα την κάνει για να κερδίσει και αυτό τα λέει όλα. Από εκεί και πέρα, για το αν είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις τομές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία, σας διαβεβαιώ γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags