Facebook Pixel Ποιοι γύψωσαν τον δικαστή υπέρ Φιλιππίδη
Life
| 2014-02-05 13:30:00

Ποιοι γύψωσαν τον δικαστή υπέρ Φιλιππίδη

Ποιοι γύψωσαν τον δικαστή υπέρ Φιλιππίδη

Ο Αποδυτηριάκιας έχει το αποκλειστικό θέμα για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού που θα συζητηθεί! Πώς ήρθε στην Ελλάδα, τι έγινε στην Τουρκία, μπορεί να τη γλυτώσει;

Από σαράντα μερηές βρωμούσε η δικαστική απόφαση υπέρ του Άγγελου Φιλιππίδη στην Τουρκία, εκεί όπου από τα παληά χρόνια είναι θεσμός μπετόν το μπαξίσι και η δωροδοκία. Οι άνθρωποι είναι οι πρώτοι διδάξαντες, καθηγητές στο είδος.

Ποιοι, αλήθεια, είχαν συμφέρον να γυψώσουν τον δικαστή, όχι αυτόν που ήταν να δικάσει, διότι κάτι του έτυχε αυτουνού και βρέθηκε στο Ικόνιο, αλλά τον αντικαταστάτη του.

Ο Φιλιππίδης αποκλείεται να έβαλε το χέρι στην τσέπη για τέτοια βρωμοδουλειά. Η δε κυρία Κεχαγιόγλου, λέω για την Τουρκάλα δικηγόρο του πρώην του Παναθηναϊκού και πάντα φίλου του Καραμανλή, είναι πασίγνωστο ότι κινείται στην ευθεία οδό, κι όχι σε κύκλους του παραδικαστικού. Κανονικός Κούγιας και Δημητρακόπουλος η κυρία Γιλντιρίμ, άνευ πέπλων Σαλώμης.

Ο Γριβέας από το Λονδίνο είπε No comments και καθάρισε με τη σιγουριά ότι ούτε σε 87 χρόνια θα τον πακετάρουν για Ελλάδα. Ο Φιλιππίδης που γλύτωσε και τα βραχιόλια στα πόδια, έτσι αλυσοδένουν τους κρατούμενους στη φυλακή Μαλτεπέ, όχι μόνο χειροπέδες στα χέρια, τι σκεπτόταν να πράξει. Δίλημμα.

Ό,τι το καλύτερο σ΄ αυτή τη φάση η δικαστική απόφαση στην Τουρκία για το θύμα της ελληνικής δικαιοσύνης, που έχει βάλει στο σημάδι τον Φιλιππίδη διότι απώτερος στόχος είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ποια θα ήταν η επόμενη κίνηση του. Να το σκάσει, όπως ο άλλος, για τη Λάσα του Θιβέτ, ντυμένος βουδιστής μοναχός ή, να την κάνει για το Λος Άντζελες-Λος Πούλος;

Γιατί να μην το σκάσει ο Φιλιππίδης όταν θαρρεί πως την έχουν στημένη σε βάρος του. Όταν είναι σίγουρος πως δεν θα βρει το δίκαιο του, ότι δεν θα λάμψει η αθωότητά του;

Τελικά, ο Φιλιππίδης επέλεξε τον πιο δύσκολο δρόμο, την επιστροφή στην Ελλάδα όπου τον αναμένει η σίγουρη καταδίκη. Το γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κατηγορητήριο. Τετρακόσα είναι τα εκατομμύρια που του χρεώνουν σα ζημιά του δημοσίου.

Η Τουρκία, από την άλλη, ρεφάρισε το σκάνδαλο να "προστατεύσει" με τη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία και αποφυλακίστηκε ο Φιλιπίδης και δεν εκδιδόταν στην Ελλάδα. Η νέα εξέλιξη απενοχοποιεί την Τουρκία που αρχικά αρνούνταν να απελάσει ένα καταζητούμενο από άλλη χώρα.

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με έρευνα της Σκώτλαντ Γυάρντ μέχρι την Τουρκία, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags