Facebook Pixel «Το μνημόνια αποτελεί πραξικόπημα»
Life
| 2011-04-12 22:50:00

«Το μνημόνια αποτελεί πραξικόπημα»

«Το μνημόνια αποτελεί πραξικόπημα»

«Νομικά ανυπόστατο και κατ' επέκταση άκυρο» είναι το μνημόνιο που έχει υπογράψει η Ελλάδα με τους δανειστές της. Αυτό υποστηρίζει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκ των κορυφαίων συνταγματολόγων, Γ. Κασιμάτης

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και διευθυντής του Νομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού, αναφέρει ότι η υπογραφή του μνημονίου αποτελεί πραξικόπημα, καθώς υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γενεών των Ελλήνων, κάτι που δεν έχει δικαίωμα νομικά να κάνει κανένας!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ακόμα και με τις υπογραφές των 300 βουλευτών το μνημόνιο δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως ισχύ και οι συμβάσεις που υπογράφηκαν είναι άκυρες.

Χαρακτηριστικά λέει, ότι βάσει των όρων του μνημονίου η Ελλάδα έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία, κάτι το οποίο δεν έγινε και δε θα μπορούσε να γίνει ακόμα και όταν οι Γερμανοί είχαν μπει στην πατρίδα μας, κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Πάντως, όπως σημειώνει το «άκυρο» της σύμβασης έχει προβλεφθεί από τους δανειστές, οι οποίοι έχουν όρο στη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, όπου αναφέρουν ότι αν κάποιο δικαστήριο αποφανθεί για την παράβαση του δικαίου από το μνημόνιο, τότε η Ελλάδα υποχρεούται να επιστρέψει όλα τα χρήματα άμεσα και μάλιστα με τόκο!

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα και δείτε το βίντεο στο www.newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags