13/04/11 - 07:35

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στη Βόρεια και τη Δυτική Ελλάδα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει περιμένουμε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011. Χιόνια το βράδυ στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο καιρός σήμερα
26.501views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά από το μεσημέρι στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν σημαντικά σε σχεδόν θυελλώδεις.