14/04/11 - 07:45

Άστατος ο καιρός

Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά περιμένουμε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011.

Άστατος ο καιρός
58.534views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 5 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες τις πρωινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, αλλά γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ