Facebook Pixel Σκηνικό πολέμου -ξανά- στην Κερατέα!
Life
| 2011-04-14 17:25:00

Σκηνικό πολέμου -ξανά- στην Κερατέα!

Σκηνικό πολέμου -ξανά- στην Κερατέα!

Επεισόδια αυτή την ώρα στην Κερατέα με τους κατοίκους να συγκρούονται με τους άνδρες των ΜΑΤ.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να ανοίξουν τον δρόμο και δέχτηκαν επίθεση από τους κατοίκους που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και με χρήση χημικών.

Οι καθιερωμένες σειρήνες ηχούν, ενώ οι πολίτες καλούνται από να αφήσουν τα σπίτια τους και να κατεβούν στην Λαυρίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα επεισόδια έχουν επεκταθεί στην πλευρά της Κακιάς Θάλασσας και στην είσοδο της Κερατέας.

Eισαγγελέας έχει μεταβεί στο χαντάκι που ανοίχτηκε στην Κερατέα, επί της Λ. Λαυρίου. Ο εισαγγελέας έφτασε στο σημείο μετά από εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράικου.

Τα μπάζα που υπάρχουν σήμερα στη λεωφόρο Λαυρίου δεν έχουν μεταφερθεί από αλλού. Προέρχονται από το… υπόστρωμα του δρόμου. Όποιος αντικρίζει για πρώτη φορά την εικόνα, νομίζει πως βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη. Οι κάτοικοι έχουν δημιουργήσει με σκαπτικά μηχανήματα μία οχυρωματική τάφρο στο σημείο, εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νύχτα περισσότερα από 150 άτομα πέταξαν μπάζα και πέτρες στο δρόμο, ώστε οι αρχές να μην μπορούν να επέμβουν. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι άρχισαν να σκάβουν το δρόμο σε διαφορετικά σημεία.

Την ώρα που γίνονταν οι «εργασίες» μια άλλη ομάδα φύλαγε τσίλιες. Να σημειωθεί πως ολόκληρη η επιχείρηση έγινε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας που βρισκόταν σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς, καθώς η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι πλέον κλειστές.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags