Facebook Pixel Ντέρμπι δεν είχαμε μόνο στο Φάληρο!
Life
| 2014-03-05 18:45:00

Ντέρμπι δεν είχαμε μόνο στο Φάληρο!

Ντέρμπι δεν είχαμε μόνο στο Φάληρο!

Ο Νίκος Αναδιώτης αφού... χόρτασε μπάλα με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, απόλαυσε στη συνέχεια την βραδιά των Όσκαρ. Τι ξεχώρισε, ποιοι πήραν αυτό που άξιζαν και ποιοι αδικήθηκαν;

Γεια σας! Το σαββατοκύριακο είχε ματσάρες. Είχε ελληνικό ντέρμπι, είχε και μαδριλένικο. Στο ελληνικό γράφτηκε ιστορία, στο μαδριλένικο παίχτηκε μπαλάρα και νομίζω, όπως όλοι οι υπόλοιποι τηλεθεατές, το ευχαριστηθήκαμε.

Αργά το βράδυ όμως είχε ντέρμπι και στην απονομή των όσκαρ. Τουλάχιστον για το βραβείο του Α αντρικού ρόλου. Όπου ενώ πολλοί θα περίμεναν επιτελούς τον Λεοναρντο Ντι Καπριο να πανηγυρίσει, έχοντας στην κατοχή του ένα χρυσό αγαλματίδιο, ο Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν τελικά ο θριαμβευτής! Θεωρώ βεβαία, πως κάποια στιγμή και έχω την πεποίθηση πως δεν θα είναι μόνο μια άλλα αρκετές για τα δεδομένα, ο Λεονάρντο θα πάρει σίγουρα όσκαρ. Είναι σίγουρα με τον Κρίστιαν Μπέιλ οι καλύτεροι άντρες ηθοποιοί μέχρι την ηλικία των 40. Ο Μπέιλ το έχει πάρει, μένει να το πάρει τώρα και ο Ντι Καπριο.

Βέβαια για να μην αδικήσουμε τον ΜακΚόναχι, έκανε τεράστια ερμηνεία και δίκαια  ήταν ο κερδισμένος της βραδιάς. Από την άλλη στις γυναίκες, το φαβορί Κέιτ Μπλάνσετ δε νομίζω να προκάλεσε σε κανέναν έκπληξη. Εγώ θυμάμαι είχα δει το τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πάρει όσκαρ Α γυναικείου ρόλου.

Το όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου  κέρδισε ο Τζάρεντ Λετο, τον οποίο δε τον θεωρώ ηθοποιό με μεγάλη γκάμα ρόλων, αλλά πάρα πολύ καλό σε συγκεκριμένους. Στις γυναίκες η Λουπιτα Νιονγκο, άγνωστη για τους περισσότερους εντυπωσίασε τους κριτές με την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος», η οποία βραβεύτηκε με όσκαρ φωτογραφίας και καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Όλα τα υπόλοιπα όσκαρ σχεδόν τα σάρωσε η ταινία Gravity.

Σαν τελετή είχε πολλά παραλειπόμενα, όπως όλες άλλωστε στο παρελθόν. Όλοι σχεδόν οι αστέρες του σύγχρονου κινηματογράφου έβαλαν τα καλά τους, οι άντρες τα σμόκιν τους και οι γυναίκες τις ακριβές τους τουαλέτες και συναντήθηκαν για να απολαύσουν την τελετή των βραβείων, να γελάσουν, να διασκεδάσουν και σίγουρα να  κουτσομπολέψουν. Γιατί το κουτσομπολιό μη νομίζετε ότι είναι ελληνικό προνόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags