Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-04-15 07:40:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 8 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια του νομού το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags