Facebook Pixel Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές!
Life
| 2011-01-04 10:51:00

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές!

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές!

Ακριβά πλήρωσε το πάθος της με τις πλαστικές γνωστή κυρία του θεάματος και τώρα δε μπορεί να βγει έξω από το σπίτι της...

Η τελευταία παρέμβαση του πλαστικού της στο πρόσωπο την έκανε να βάλει τις φωνές όταν είδε τον αυτό της στον καθρέπτη!

Ο πλαστικός, που ήταν φίλος της και γνωστός στον κόσμο της σόου μπιζ, αντιμετωπίζει τώρα τεράστιο πρόβλημα αφού η παραμορφωμένη πλέον στο πρόσωπο κυρία του έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας του ένα υπέρογκο ποσό.

Μια πολύ απλή επέμβαση στα ζυγωματικά, τα χείλη και το μέρος πάνω από τα μάτια ήταν αυτό που είχε να κάνει η πολύ γνωστή νεαρή κυρία σύμφωνα με τον γιατρό της .

Εκείνη μαθημένη και από άλλες πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά κι στο υπόλοιπο σώμα είπε να κάνει άλλη μια προσπάθεια προκειμένου να ανανεώσει τη φρεσκάδα του προσώπου και την έκφραση της .

Όμως αυτή τη φορά δεν στάθηκε και τόσο τυχερή αφού το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν ήταν αυτό που περίμενε βρέθηκε και με ένα παραμορφωμένο πρόσωπο.

Για αρκετό διάστημα τώρα βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της και επισκέπτεται μόνο έναν πλαστικό για την αποκατάσταση του προβλήματος, αν κι εφόσον το επιτρέψει ο χρόνος και το δέρμα της.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags