Facebook Pixel «Οι κυβερνήσεις συνεργασίας οδηγούν σε πενιχρά αποτελέσματα»
Life
| 2011-04-15 22:42:00

«Οι κυβερνήσεις συνεργασίας οδηγούν σε πενιχρά αποτελέσματα»

«Οι κυβερνήσεις συνεργασίας οδηγούν σε πενιχρά αποτελέσματα»

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλά για κυβέρνηση συνεργασίας, τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και τα λάθη στην διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Πως εξηγείται στις δημοσκοπήσεις ότι η Ν.Δ. δεν καταφέρνει να ανεβάσει τα ποσοστά της παρά τη φθορά του κυβερνώντος Κόμματος?

Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα εργαλείο που όταν χρησιμοποιείται επιστημονικά, μπορεί να βοηθήσει ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και δη στη πολιτική. Στην στοχευμένη ερώτηση σας, θα απαντούσα πως η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχει κλείσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό φαίνεται από το σύνολο των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται τους τελευταίους μήνες. Όμως θα ήθελα να τονίσω πως το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για την Ελληνική κοινωνία είναι πως και πότε θα βγούμε από την οικονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και πως θα ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει να λειτουργεί πλέον με τα δικά του κριτήρια, αυστηρά μεν, δίκαια δε. Νομίζω πως η πολιτική του αύριο θα πάει στα πρόσωπα από τα οποία αποτελούνται τα κόμματα και τι αυτά εκπροσωπούν, αν έχουν αξίες, αρχές, αν έχουν «κολλήσει ένσημα» στην κοινωνία, αν έχουν όραμα για το αύριο.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο www.newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags