Facebook Pixel «Δεν παραιτούμαι, θα ζήσω μέχρι τα 120»
Life
| 2011-04-16 23:13:00

«Δεν παραιτούμαι, θα ζήσω μέχρι τα 120»

«Δεν παραιτούμαι, θα ζήσω μέχρι τα 120»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε το Σάββατο ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και υποσχέθηκε να παραμείνει στη θέση του όσο περισσότερο μπορεί. Ένα διάστημα που θα μπορούσε να αποδειχθεί μεγάλο, μιας και καυχήθηκε ότι θα ζήσει μέχρι τα 120 του.
 

Κι ενώ ο ίδιος δήλωνε πριν μερικές ημέρες ότι μπορεί να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2013, ο υπουργός Δικαιοσύνης τον διέψευσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, λέγοντας ότι ο «Καβαλιέρε» θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Μιλώντας σε συγκέντρωση, ο Σ.Μπερλουσκόνι εξαπέλυσε ξανά τα βέλη του κατά των εισαγγελέων του Μιλάνου -όπου διεξάγεται η δίκη του λεγόμενου «Ρούμπιγκεϊτ», δηλώνοντας ότι πρόκειται για «ανατρεπτικά στοιχεία» που στηρίζουν την Αριστερά και τον κατηγορούν με την ελπίδα να τον διώξουν από την εξουσία.  

«Δεν τα παρατάω. Θα μείνω όσο χρειαστεί» είπε. Και πρόσθεσε: «Θα φτάσω μέχρι τα 120, αν και είμαι μόνο ένας θνητός».
 
Πριν από μερικές ημέρες, ο Σ.Μπερλουσκόνι δήλωνε ότι μπορεί να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2013, ο υπουργός Δικαιοσύνης τον διέψευσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, λέγοντας ότι ο «Καβαλιέρε» θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «θα διεκδικήσει την επανεκλογή του το 2013, αλλά το πραγματικό ζήτημα είναι πώς θα εμφανιστούμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Δικαιοσύνης, Αντζελίνο Αλφάνο.
 
«Δεν θα ήθελα το Pdl (Λαός της Ελευθερίας) και ολόκληρη η κεντροδεξιά να ξεχάσουν την μοναδική τους επιλογή. Τα επόμενα δέκα χρόνια εξαρτώνται από το πώς θα κινηθούμε μέσα στην επόμενη διετία. Ένα κόμμα είναι ένα σύνολο αξιών, αλλά πρώτη απ΄όλες είναι η ενότητα» σχολίασε ο Αλφάνο.

Πριν από δύο μέρες, ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει ότι ενδέχεται να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2013, καθώς και ότι επιθυμεί να παίξει παρασκηνιακό ρόλο στο κυβερνών κεντροδεξιό κόμμα.

Πηγή: Tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags