18/04/11 - 07:40

Βροχερός ο καιρός

Βροχερό καιρό περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 στη Θράκη, το Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο, τη Στερεά, τη Νότια Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις.

Βροχερός ο καιρός
30.685views 0shares

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά η μέγιστη στα Δωδεκάνησα θα αγγίξει τους 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.