Facebook Pixel «Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά... στον ιδιωτικό τομέα»
Life
| 2011-04-19 14:54:00

«Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά... στον ιδιωτικό τομέα»

«Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά... στον ιδιωτικό τομέα»

O Θόδωρος Πάγκαλος αποδεικνύει ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά να παίζει και με τις εντυπώσεις και με τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και με τα νεύρα πολλών!

«Μια χαρά είναι και η Ελλάδα. Και πλουτοπαραγωγικούς πόρους έχει και επιχειρηματίες κι έναν σκληρά εργαζόμενο λαό έχει... στον ιδιωτικό τομέα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση που δημοσίευσε τη Μ. Τρίτη (19/04) ως δεύτερη απάντηση στις εις βάρος του κατηγορίες για τις φερόμενες ως δηλώσεις του, για «τεμπέληδες Έλληνες» και «δουλευταράδες Τούρκους».

Στην εν λόγω ανακοίνωση, τονίζεται πως η φράση αυτή δεν είναι καινούρια, αλλά ειπώθηκε από τον ίδιο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην Ελληνική Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Τονίζεται ακόμη, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο.

Στη συνέχεια, ο κος Πάγκαλος «πετάει το γάντι» στη ΝΔ, την οποία προ(σ)καλεί σε συζήτηση περί «τεμπέληδων» και «τεμπελιάς».

Στην εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής» ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ, Γ. Αλογοσκούφης, δήλωσε ότι ο Καραμανλής, έχοντας πλήρη συνείδηση για το τι ακριβώς συνέβαινε στην οικονομία, του έλεγε: «άστο για αργότερα…»

«Μετά το 2007, όταν η οικονομία της χώρας διαλυόταν και τα δάνεια μαζί με το έλλειμμα αυξάνονταν εκτός ελέγχου, ο Τύπος, ακόμα και ο φιλικά προσκείμενος στη ΝΔ, αναπαρήγε διαρκώς την εικόνα ενός πρωθυπουργού που προτιμούσε να συζητά και να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε.

Η μνημειώδης φράση «άστο γι' αργότερα», αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας, της άρνησης, εν τέλει, ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί. Ήταν όμως, δυστυχώς, ο τότε πρωθυπουργός τους και γι' αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή», υπογραμμίζει.

Ακόμη, στράφηκε για μία ακόμη φορά, εναντίον του «Ελεύθερου Τύπου», τη διοίκηση του οποίου κατηγορεί, ότι «μέσα στο πρωτοφανές άγχος του να αποδείξει ότι παραμένει η γνησιότερη φωνή του Α.Σαμαρά στον Τύπο, κατεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά της ποιότητας και της αναγνωσιμότητας για να καταντήσει ένα ακόμα tabloid τύπου Bild».

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags