19/04/11 - 19:41

Ο ΟΠΑΠ υπέρ Αρχιεπισκοπής και αστέγων!

Το κέντρο διανομής συσσιτίων του Δήμου Αθηναίων και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τρίτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Σπανουδάκης μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο ΟΠΑΠ υπέρ Αρχιεπισκοπής και αστέγων!
44.170views 0shares

Ο ΟΠΑΠ συμμετέχει στο πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής «η εκκλησία στους δρόμους για την φτώχια» με στόχο την παροχή βοήθειας στους αστέγους, των οποίων ο αριθμός έχει αυξηθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό, λόγω των οικονομικών εξελίξεων που βιώνει η χώρα μας. Σύμφωνα με το romfaia.gr, από τον περασμένο μήνα ο ΟΠΑΠ προσέφερε 300.000 μερίδες φαγητού, τα οποία διανέμονται στα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η προσφορά του ΟΠΑΠ είναι σημαντικότατη, καθώς όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, «οι δυνατότητες της Αρχιεπισκοπής έχουν λυγίσει σημαντικά».

Από τη μεριά του ο κ. Σπανουδάκης υποσχέθηκε ότι η βοήθεια του ΟΠΑΠ θα συνεχιστεί και στο μέλλον. «Δε θα είναι η μόνη, θα βρεθούνε κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε πολλά περισσότερα κυρίως τώρα που η οικονομική κρίση δυσκολεύει τα μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού», ήταν τα λόγια του κ. Σπανουδάκη.