Facebook Pixel Αποκρουστική η Κοντσίτα, ενάντια στη φύση!
Life
| 2014-05-12 17:05:00

Αποκρουστική η Κοντσίτα, ενάντια στη φύση!

Αποκρουστική η Κοντσίτα, ενάντια στη φύση!

Ο Νίκος Αναδιώτης γράφει την άποψή του για τη νικήτρια της Eurovision και ρωτάει τους Έλληνες: αν μας εκπροσωπούσε αυτή η εμφάνιση, θα ήταν τιμητικό για εμάς;

Ηθελα να παραθέσω τη γνώμη μου και να τη μοιραστώ μαζί σας για το θέμα της Εurovision. Θα μου πει κανείς "Καλά ρε παρακολουθείς Εurovision;". Όχι, δεν παρακολουθώ επειδή είναι ντροπή αλλά επειδή δεν είναι του γούστου μου αυτού του είδους οι διοργανώσεις και τα shows. Όμως λόγω της καθημερινής μου παρουσίας στο Happy Day του Alpha, κάθε πρωί είχαμε στη θεματολογία μας όλες αυτές τις μέρες την Εurovision. Οπότε το Σάββατο μαζευτήκαμε όλοι οι συντελεστές της εκπομπής σε ένα σπίτι, παραγγείλαμε πίτσες και φαγητά με πρόφαση να δούμε τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Εντάξει, το να το δεις ολόκληρο σε κουράζει, αλλά τουλάχιστον την Ελλάδα και την Αυστρία που έβγαινε μετά από εμάς, τις παρακολούθησα.

Η αλήθεια είναι ότι το σκηνικό και η διοργάνωση ήταν υπερπαραγωγή. Το είχαν στήσει εξαιρετικά και πιστεύω όλοι οι καλλιτέχνες όλων των χωρών θα ευχαριστήθηκαν την ερμηνεία τους επάνω στη σκηνή, μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμου.

Αυτό που όμως που μένει πέραν της δικής μας αποτυχίας και της 20ης θέσης μας, είναι η νίκη της αυστριακής αποστολής και της Κοντσίτα. Τι να πω; Και από την Ελλάδα την Κοντσίτα ψηφίσαμε για πρώτη. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια ψηφίζουν αυτοί που το κάνουν. Και τυχαίνει να μην γνωρίζω κανέναν άνθρωπο στο περιβάλλον μου, που να ψηφίζει στη Εurovision.

Ήθελα να μάθω: ψηφίζουν το τραγούδι, τους στίχους, τη μουσική ή την σκηνική παρουσία; Δεν υποστηρίζω ούτε κατακεραυνώνω την παρουσία της Κοντσίτα, γιατί δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω κανέναν άνθρωπο στη γη. Όμως γνώμη έχω και την υποστηρίζω. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το θέαμα, το βρίσκω αποκρουστικό! Δεν μου αρέσει οτιδήποτε παει ενάντια στη φύση!

Όσο για τους Έλληνες υποστηρικτές της Κοντσίτα, ήθελα να τους ρωτήσω αν μας εκπροσωπούσε σαν Ελλάδα αυτή η εμφάνιση, θα ήταν τιμητικό για εμάς; Ας στέλνουμε αξιοπρεπείς παρουσίες όπως η φετίνη με τους Freaky Fortune και ας μην κερδίζουμε ποτέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags