Facebook Pixel Παλαίμαχοι ΑΕΚ και “Hasta” στον αγώνα για την Κερατέα!
Life
| 2011-04-20 21:53:00

Παλαίμαχοι ΑΕΚ και “Hasta” στον αγώνα για την Κερατέα!

Παλαίμαχοι ΑΕΚ και “Hasta” στον αγώνα για την Κερατέα!

Με πρωτοβουλία της “Hasta La Victoria Siempre”, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έδωσαν φιλικό αγώνα συμπαράστασης στους κατοίκους της Κερατέας με την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Κεραυνού.

«Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ», λέει ένα πετυχημένο σλόγκαν της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας! Αυτή η ατάκα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όπου οι παλαίμαχοι άσσοι της «Ένωσης» έδωσαν φιλικό αγώνα στην Κερατέα με την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Κεραυνού και έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στην περιοχή τους!

Ύστερα από πρόσκληση της ομάδας “Hasta La Victoria Siempre”, οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν ραντεβού στις 19:30 το απόγευμα και έπαιξαν μπάλα για τον σκοπό που σας προαναφέραμε παραπάνω.

Στον αγώνα δήλωσαν το παρών μέλη της Original Περιστερίου και Χανίων, ενώ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Κερατέας απένειμε από μία αναμνηστική πλακέτα στις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν! Την πλακέτα των βετεράνων του “Δικέφαλου αετού” παρέλαβε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Στέλιος Σεραφείδης. Φυσικά δεν μπορούσε να λείψει μία... διμοιρία (αντιπροσωπεία) της “Ηasta”, η οποία ανάρτησε πανό, το οποίο έγραφε «... Mαζί σας!».

Εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΚ μίλησε ο ταμίας του Συνδέσμου και προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ο οποίος ευχήθηκε στους κατοίκους της περιοχής να κερδίσουν τη μάχη που δίνουν. «Δεν μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμα, για αυτό το φιλικό συμπαράσταστης στους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι δίνουν ένα σημαντικότατο αγώνα για την μη κατασκευή του ΧΥΤΑ! Εύχομαι να βγείτε κερδισμένοι», ήταν τα λόγια του παλαίμαχοι άσσου της «Ένωσης».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης, το τελικό σκορ είχε μικρή σημασία. Για την ιστορία όμως αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση έληξε 3-2 υπέρ του Κεραυνού. Το προπονητικό δίδυμο των Σιμιγδαλά-Αντωνόπουλου παρέταξαν τους “κιτρινόμαυρους” με τους Νικολαΐδη Α., Πορφύρη, Σεραφείδη, Ζήση, Τάσο, Θεοχαρίδη, Σοφιανίτη, Μήτσια, Λαγινά, Βλάχο, Αρδίζογλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags