21/04/11 - 07:35

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και πιθανόν καταιγίδες στην Κρήτη που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν, λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στην υπόλοιπη χώρα και επικράτηση θυελλωδών βόρειων ανέμων κατά τόπους στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο καιρός σήμερα
44.737views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 17 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα ανατολικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, σχεδόν μέτριοι.