21/04/11 - 20:52

Ακριβή η βενζίνη, όλοι με ΚΤΕΛ και τραίνα!

Περισσότεροι είναι εκείνοι που επέλεξαν να μετακινηθούν με ΚΤΕΛ και με τα τρένα του ΟΣΕ φέτος το Πάσχα, συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, λόγω και της αύξησης της τιμής της βενζίνης.  

Ακριβή η βενζίνη, όλοι με ΚΤΕΛ και τραίνα!
44.997views 0shares

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, στα ΚΤΕΛ Αττικής, εκτός από τα 237 προγραμματισμένα δρομολόγια της Μεγάλης Πέμπτης, θα προστεθούν 180 δρομολόγια επιπλέον και άλλα 120 τη Μεγάλη Παρασκευή.

Σε ποσοστό 100% διαμορφώνεται η πληρότητα και στα ΚΤΕΛ του νομού Θεσσαλονίκης, όπου 17 επιπλέον δρομολόγια προστέθηκαν για την εξυπηρέτηση των πολιτών ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και τη Μεγάλη Παρασκευή.

Στα τρένα του ΟΣΕ, η πληρότητα στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη αγγίζει το 90% ενώ τις ημέρες αιχμής, από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, η χωρητικότητα των απλών αμαξοστοιχιών, ενισχύεται κατά 15%.

Αυξημένη κατά πολύ είναι και η πληρότητα σε αεροπλάνα και πλοία, σε ποσοστό που πλησιάζει και το 90%, χωρίς να υπολογίζονται οι επιβάτες της τελευταίας στιγμής.

Στο μεταξύ, επί ποδός βρίσκεται η τροχαία με έκτακτα μέτρα για την πασχαλινή έξοδο.

Το ωράριο των καταστημάτων

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στη μία μετά το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Το Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Την ίδια ώρα εντατικοί έλεγχοι διεξάγονται στην αγορά από αρμόδιους φορείς, σε θέματα ποιότητας των προϊόντων, που έχουν αυξημένη ζήτηση.

Πηγή: Skai.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ