Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-04-22 07:40:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ανοιξιάτικο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στα ορεινά, σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά και μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags