22/04/11 - 12:29

Αγωγή-μαμούθ από την Θάλεια Προκοπίου

Είδε το πρόσωπό της σε διαφήμιση της Κίνας!

Αγωγή-μαμούθ από την Θάλεια Προκοπίου
25.799views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η πρωθιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε το πρόσωπό της σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας. Η Θάλεια Προκοπίου είδε την εικόνα της από την αφή της Ολυμπιακής φλόγας να φιγουράρει χωρίς τη συγκατάθεσή της σε διαφημιστική καμπάνια και κατέθεσε με μιας μήνυση και αγωγή εναντίον της εταιρίας ζητώντας ως αποζημίωση 2.000.000 ευρώ.

Η επιβλητική εικόνα με την ηθοποιό στο χώρο του ναού της Ήρας παρουσιάστηκε σε έντυπη διαφήμιση για κινητό τηλέφωνο προτρέποντας τον κόσμο να το αγοράσει ως «φωτεινή επιλογή». Οι κατηγορίες που βαραίνουν την εταιρία είναι: Παράνομη χρήση εικόνας χωρίς την άδεια του ενδιαφερόμενου με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή Ολυμπιακού πνεύματος.

«Έχω κάνει αγωγή, που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο», είπε στην Espresso. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι ο ίδιος ανέλαβε την υπόθεση του 77χρονου Έλληνα, που η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε σε γιαούρτια τουρκικής παραγωγής.

Πηγή: newsbeast.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ