Facebook Pixel Με τι καιρό θα σουβλίσουμε
Life
| 2011-04-22 23:38:00

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε

Κάτω από ιδανικές συνθήκες θα γίνει φέτος το σούβλισμα του οβελία. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία την Κυριακή του Πάσχα το σκηνικό θα μυρίζει.

Άνοιξη με ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ τοπικές βροχές κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές αναμένονται από τη Δευτέρα το απόγευμα στην επιστροφή των εκδρομέων.

Το Μεγάλο Σάββατο θα ξεκινήσει με λιακάδα το πρωί σε όλη τη χώρα, ωστόσο προς το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν λίγες μπόρες στα βουνά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, δηλαδή στους 20 -21 βαθμούς η μέγιστη αλλά η ελάχιστη τιμή της θερμοκρασίας την Ανάσταση θα είναι χαμηλή γύρω στους 10 βαθμούς κελσίου.

Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα η μέρα θα είναι ανοιξιάτικη με ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και με θερμοκρασίες που φτάσουν τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου κυρίως στις δυτικότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα έχουν εξασθενήσει αρκετά και δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα που θα κορυφωθεί και η επιστροφή των εκδρομέων αναμένουμε γενικά καλό καιρό. Ωστόσο, όσοι εκδρομείς καθυστερήσουν να ξεκινήσουν για την επιστροφή τους ίσως συναντήσουν από το απόγευμα και μετά περισσότερες νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags