Facebook Pixel Στη φυλακή η μάνα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της
Life
| 2011-01-05 10:53:00

Στη φυλακή η μάνα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της

Στη φυλακή η μάνα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η μάνα που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της. Διαβάστε την συγκλονιστική απολογία της 12χρονης.

Ακόμα μια ιστορία που προκαλεί φρίκη είδε το φως της δημοσιότητας…

Πρόκειται για την μάνα-τέρας που εξέδιδε την 12χρονη κόρη της με την βοήθεια της μεγαλύτερης 23ρονης κόρης, για 40 ευρώ ή για ένα μπουκάλι βότκα ή για λίγο καφέ!

Η 46χρονη μητέρα έπειτα από την απολογία της, πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Κατά την απολογία της στην ανακρίτρια, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά τον 66χρονο άνδρα που πιάστηκε στο αυτοκίνητό του να θωπεύει την 12χρονη και πως απλά η μικρή ξέφυγε της προσοχής της καθώς η ίδια έχει να προσέχει συνολικά 9 παιδιά. Η ανακρίτρια όμως δεν πείστηκε και έτσι διέταξε την κράτησή της.

Ο 66χρονος σάτυρος…

Ο μεσήλικας συνταξιούχος άνδρας 66 ετών, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί στο 12χρονο κορίτσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια με την μορφή απολογητικού υπομνήματος καθώς λόγω τραχειοτομής δεν μπορούσε να μιλήσει. Συγκεκριμένα είπε: «Διατηρούσα ερωτικές επαφές με την μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας 23 ετών, έναντι αμοιβής», συνεχίζοντας «σε καμία περίπτωση δεν είχα ερωτικές επαφές με την μικρή, η οποία έπαιζε απλά τον ρόλο του μεταφορέα των αντικειμένων που αγόραζα για τη μητέρα της».

Η τραγική φιγούρα της 12χρονης…

Σοκ και δέος προκάλεσαν τα λόγια της 12χρονης κοπέλας στην απολογία της. «Μια φορά ο κ. Νίκος (66χρονος) με οδήγησε σε ένα χωράφι και μου είπε να κάνουμε σεξ- εγώ δεν ήξερα τι θα πει αυτό και για να μου εξηγήσει μου έδειξε με τα δάχτυλα των χεριών του. Μετά μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου και το εσώρουχό μου αλλά αρνήθηκα. Τελικά με χάιδεψε στο στήθος και με αγκάλιασε».

Ωστόσο η μικρή συνέχισε με την περιγραφή της νύχτας της σύλληψης: «Μου ζήτησε να μπω στο αυτοκίνητο για να με πάει να μου αγοράσει πράγματα. Πήγαμε σε ένα σούπερ μάρκετ και μου αγόρασε τσιγάρα, σποράκια και βότκα. Μετά με πήγε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και μου ζήτησε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ του είπα ότι κρυώνω και τότε εκείνος έσκυψε να με φιλήσει στο στόμα, αλλά τότε ήρθαν οι αστυνομικοί».

Η παρατηρητικότητα του αστυνομικού έσωσε την 12χρονη…

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός γείτονας της οικογένειας, παρατήρησε κάποιες ύποπτες κινήσεις. Είδε τον 66χρονο να φτάνει έξω από το σπίτι και την μικρή 12χρονη να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του. Τότε αποφάσισε να παρακολουθήσει τον 66χρονο. Στην δική του κατάθεση είπε: « παραμονή Πρωτοχρονιάς είδα το αυτοκίνητο και αποφάσισα να τους παρακολουθήσω. Πήγαν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και αμέσως κάλεσα τους συνάδελφούς μου. Πλησιάσαμε το όχημα, τον βγάλαμε έξω και είδαμε ότι το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο. Με νόημα δήλωσε ότι θα ήταν συνεργάσιμος, ενώ παράλληλα φασκελωνόταν».

ΠΗΓΗ: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags