Facebook Pixel Ο Καντάφι, ο εμφύλιος, η ντόπα κ.α.
Life
| 2011-04-24 15:58:00

Ο Καντάφι, ο εμφύλιος, η ντόπα κ.α.

Ο Καντάφι, ο εμφύλιος, η ντόπα κ.α.

Η κόλαση στον αραβικό κόσμο έχει μεταφερθεί τούτες τις μέρες στην Συρία, όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο πόλεμος στην Λιβύη που συνεχίζεται με σφοδρές μάχες. Εκεί, δηλαδή, είναι το πιο καυτό μέτωπο!

Ωστόσο, υπάρχει και το σκέλος της οικογένειας Καντάφι, όπου εκεί έχει ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ των γιών του για θέματα οικονομικά και εξουσιαστικά της φαμίλιας.

Ένας από τους γιους του Καντάφι είναι ο Σααντί. Ο παλιός ποδοσφαιριστής και πλέι μπόι κάνει το δικό του παιχνίδι προκειμένου να βρεθεί στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα, αφού θεωρείται αρκετά ικανός στις μπίζνες και τις συμφωνίες.

Ο Σααντί, μάλιστα, τα τσούγκρισε με την οικογένεια πρόσφατα όταν βοήθησε μια γυναίκα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από πολιτοφύλακες του Καντάφι να δώσει συνέντευξη στο CNN! Παίζει σε διπλό ταμπλό ο τέταρτος εκ των υιών;

Τον Σααντί τον γνωρίζουμε από την θητεία του στο ποδόσφαιρο. Και περιπετειώδη θητεία, μάλιστα. Το 2003 υπέγραψε στην Περούτζια. Αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι και πιάστηκε ντοπαρισμένος το Νοέμβριο εκείνου του έτους με το στεροειδές αναβολικό ναδρολόνη, με συνέπεια να τιμωρηθεί.

Αυτό που αρκετός κόσμος ίσως αγνοεί είναι ότι τον γιό του Καντάφι προπονούσε ο γνωστός πρώην σπρίντερ Μπεν Τζόνσον! Ήταν ο προσωπικός γυμναστής του Καντάφι, κάτι που δεν άργησε να φανεί αφού όπως ο Καναδός είχε βρεθεί θετικός το 1988 στην Σεούλ, έτσι πιάστηκε ντοπέ και ο σήμερα 37χρονος Σααντί, που ήταν κι αρχηγός στην εθνική Λιβύης.

Ο Μπεν Τζόνσον, μάλιστα, είχε προσληφθεί το 1999 από τον ίδιο τον Μουαμάρ Καντάφι, προκειμένου ο γιός του να κάνει μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Από τότε πέρασαν χρόνια και ο Σααντί λειτουργεί με χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα εξουσιαστικά παιχνίδια της οικογένειας Καντάφι. Η ικανότητά του, όμως, στις μπίζνες, αλλά και η πρόσφατη κίνησή του να φέρει σε επαφή μια καταγγέλλουσα (ηρωϊδα της αντιπολίτευσης) με το αμερικάνικο CNN έχει δώσει πολλή τροφή για συζητήσεις, αφού στο κατάλληλο τάιμινγκ φαίνεται να διαχωρίζει την στάση του από την υπόλοιπη οικογένεια. Και ίσως να εξασφαλίζει το μέλλον του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags