Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-04-25 08:00:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν, δίνοντας τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές στα δυτικά, στην Πελοππόνησο και πιθανόν στην Κρήτη, αλλά και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 11 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, ενώ στο Νότιο Ιόνιο και στη Θάλασσα των Κυθήρων θα επικρατήσει πολύ ενισχυμένο ανατολικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Καλό και ζεστό καιρό με παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags