Facebook Pixel Επιστροφή με βροχές (BINTEO)
Life
| 2011-04-25 08:56:00

Επιστροφή με βροχές (BINTEO)

Επιστροφή με βροχές (BINTEO)

Συννεφιά θα συναντήσουν οι εκδρομείς του Πάσχα κατά την επιστροφή τους στα αστικά κέντρα τη Δευτέρα του Πάσχα, μετά τις γιορτές.

Από το απόγευμα και μετά η κακοκαιρία θα ενταθεί και την Τρίτη θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Συγκεκριμένα στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ τόσο στη Μακεδονία όσο και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Μάλιστα στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται και σποραδικές βροχές, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμναθεί απο 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο οι οδηγοί θα συναντήσουν καλές συνθήκες με αραιές νεφώσεις και ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από 6 μέχρι 22 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία. θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Από 8 μέχρι και 24 βαθμούς θα δείχνουν τα θερμόμετρα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Και εδώ οι αραιές νεφώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, με βαθμιαία πύκνωση και τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τη νύχτα.

Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουν αραιές νεφώσεις, που το βράδυ στη Δυτική Κρήτη θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Τέλος, στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιά βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ, στα βόρεια 5 με 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Έρχονται βροχές

Από την Τρίτη του Πάσχα και μετά το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι βροχές. Στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εμφανιστούν στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Παρόμοιο σκηνικό και την Τετάρτη του Πάσχα με νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να μην σημειώνει μεγάλη μεταβολή. Τέλος, τόσο την Πέμπτη όσο και Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια. Από τα βόρεια θα σημειωθεί σταδιακή βελτίωση με τους ανέμους βόρειους στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η Πρωτομαγιά θα συνοδευτεί από ηλιοφάνεια.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags