Facebook Pixel Βροχερός ο καιρός
Life
| 2011-04-27 07:35:00

Βροχερός ο καιρός

Βροχερός ο καιρός

Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές περιμένουμε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τους 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στις νοτιότερες περιοχές σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο και τον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags