Facebook Pixel Βαριά τιμωρία για τη «δολοφονική» κλωτσιά!
Life
| 2011-04-28 00:05:00

Βαριά τιμωρία για τη «δολοφονική» κλωτσιά!

Βαριά τιμωρία για τη «δολοφονική» κλωτσιά!

Βαρύς… έπεσε ο πέλεκυς στο Λουίς Μορένο της Ντεπορτίβο Περέιρα για την φονική κλωτσιά που έδωσε στην κουκουβάγια-μασκότ της Ατλέτικο Ζούνιορ στη μεταξύ τους αναμέτρηση (27/2), καθώς κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 10.175 ευρώ.

Δε μπορούσε να φανταστεί τι θα τον περίμενε ο Παναμέζος αμυντικός της Ντεπορτίβο Περέιρα όταν κλώτσησε το αγαπημένο πτηνό των αντιπάλων. Η κουκουβάγια είχε δεχθεί, μοιραία για τη ζωή της, κλωτσιά από τον νεαρό αμυντικό κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης στις 27 Φεβρουαρίου. Το άτυχο πτηνό ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα από τα σοβαρά τραύματα που του προκάλεσε ο Λουίς.

Τώρα, ο Λουίς Μορένο καλείται από τη δικαιοσύνη όχι μόνο να καλύψει τα έξοδα της κλινικής ζώων που νοσήλευσε για λίγες ώρες την κουκουβάγια, αλλά και να απολογηθεί δημοσίως στους οπαδούς της Ατλέτικο Ζούνιορ, όπως επίσης και να κάνει κοινωνική εργασία στο ζωολογικό κήπο της πόλης. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα,  είχε τιμωρηθεί με χρηματική ποινή και δύο αγωνιστικές αποκλεισμού από τον αθλητικό δικαστή της Κολομβίας για την απάνθρωπη πράξη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags