Facebook Pixel Οργή για το θάνατο 7χρονου παιδιού από αστυνομικό
Life
| 2011-01-05 17:47:00

Οργή για το θάνατο 7χρονου παιδιού από αστυνομικό

Οργή για το θάνατο 7χρονου παιδιού από αστυνομικό

Ένα κοριτσάκι, που είχε βγει να πει τα κάλαντα, παρασύρθηκε από τη μηχανή αστυνομικού στο Μενίδι και έχασε την ζωή του.Οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής, έχουν αποκλείσει τους δρόμους της περιοχής και απαιτούν δικαιοσύνη...

Το 7χρονο κοριτσάκι Ρομά, το οποίο παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξω από τον καταυλισμό της οδού Κύπρου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι ο αστυνομικός όχι μόνο δεν έσπευσε να βοηθήσει την 7χρονη, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησε και ζήτησε βοήθεια μέσω ασυρμάτου από τους συναδέλφους του.

Στο σημείο έφθασε ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο παρέλαβε το παιδί συνοδεία αστυνομικών και το μετέφερε στο ΚΑΤ. Όπως αναφέρει η αστυνομία το ατύχημα συνέβη μετά από επικίνδυνο ελιγμό, τον οποίο έκανε το φορτηγό όχημα που προπορεύονταν. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση ο αστυνομικός έκανε ελιγμό, αλλά δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το 7χρονο κοριτσάκι.

Ο αστυνομικός κρατείται και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Στο σημείο επικρατεί αναβρασμός. Εξαγριωμένοι κάτοικοι έχουν στήσει οδοφράγματα, άναψαν φωτιές και έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων, στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Κατάρας, βροντοφωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Αστυνομίας.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags