06/01/11 - 01:31

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δουλεύουν για την Ελλάδα και τους πολίτες!

Διαβάστε μία αληθινή ιστορία με την άμεση αεροδιακομιδή δύο δίδυμων μωρών από τη Ρόδο, για τα οποία ο πατέρας τους ευχαριστεί σε επιστολή του, τους ανθρώπους που τα συνόδευσαν και μερίμνησαν για την ασφάλειά τους.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δουλεύουν για την Ελλάδα και τους πολίτες!
41.783views 0shares

"Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Η σύζυγος μου η οποία κυοφορούσε δίδυμα αγοράκια και κανονικά αναμενόταν να γεννήσει έως 15/2/2011, γέννησε πρόωρα στις 8.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς σε μαιευτική κλινική της Ρόδου.

Δυστυχώς λόγω της έλλειψης εντατικής μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο της Ρόδου έπρεπε να διακομισθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης με πτήση στρατιωτικού αεροσκάφους.

Στις 12.30 το μεσημέρι περίπου αφίχθη στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου το C27J SPARTAN της Πολεμικής Αεροπορίας με αριθμό 4125 το οποίο μας μετέφερε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου τα δίδυμα εισήχθησαν στην εντατική μονάδα νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και τώρα πλέον είναι μια χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το πλήρωμα του αεροσκάφους, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, γιατρούς και διασώστες οι οποίοι συνόδευσαν τα μωρά μου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δυστυχώς μέσα στην ένταση των στιγμών δεν σκέφτηκα και δεν μπόρεσα να κρατήσω τα ονόματα τους, ας με συγχωρήσουν για αυτό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι εργάστηκαν με τέλειο συντονισμό, σαν ορχήστρα στην κυριολεξία για να φέρουν εις πέρας την αεροδιακομιδή μένοντας μακριά από τα σπίτια τους και τους αγαπημένους του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης θέλω να ευαχαριστήσω του γιατρούς και τις νοσοκόμες της εντατικής μονάδας νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για το ενδιαφέρον και την προσοχή που δείχνουν όλες αυτές τις ημέρες. Όλοι αυτοί οι παραπάνω που ανέφερα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και είναι κρίμα πολλές φορές αυτοί οι συγκεκριμμένοι κλάδοι να λοιδωρούνται με απαξιωτικές εκφράσεις.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία".

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.com