Facebook Pixel Επίθεση από ΝΔ στην κυβέρνηση για τη βία στα γήπεδα
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-02 15:11:00

Επίθεση από ΝΔ στην κυβέρνηση για τη βία στα γήπεδα

Επίθεση από ΝΔ στην κυβέρνηση για τη βία στα γήπεδα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα κρούσματα βίας, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει η ΕΛΑΣ, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης χαρακτήρισε «διαλυμένο» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας που αυξάνονται, τονίζοντας ότι «η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση στα αστικά κέντρα και στην περιφέρεια».

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Μιχελάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, εικόνες που αμαύρωσαν και πάλι την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

«Η εικόνα αποσύνθεσης, η απουσία συγκροτημένου σχεδίου και ο άκρατος κομματισμός, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας. Με αποκλειστική της ευθύνη, οι αστυνομικοί καλούνται σήμερα να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο και απαιτητικό τους έργο μέσα σε αντίξοες συνθήκες, δίνοντας, κυριολεκτικά, το αίμα τους», είπε αρχικά και έδωσε ως παράδειγμα τους δύο «άτυχους αστυνομικούς» της ομάδας ΔΙΑΣ.

Επίσης, καταδίκασε την βία στα γήπεδα. «Από όπου και αν προέρχεται, όπου και αν εκδηλώνεται όποια αιτία και αν έχει, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται», δήλωσε, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μιχελάκης ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και αρμόδιος τομεάρχης Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να συζητήσουν για το γενικότερο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags