Facebook Pixel Στην Ελλάδα ο Άγιαξ!
Life
| 2011-05-02 18:51:00

Στην Ελλάδα ο Άγιαξ!

Στην Ελλάδα ο Άγιαξ!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο φιλικό της ολλανδικής ομάδας στη χώρα μας. Απλά οι Ακαδημίες του «Αίαντα» ήρθαν και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, το δελτίου τύπου, «ο AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι ακαδημίες της ολλανδικής ομάδας στη χώρα μας ετοιμάζονται να ανοίξουν και επίσημα τις πόρτες τους.
Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε για την πενταετή μας συμφωνία με τον «Αίαντα» και τη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο Άμστερνταμ για την επισφράγιση της συνεργασίας και την παρουσίαση του “project” που χαιρετίστηκε θερμά απ’ τον ολλανδικό Τύπο.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα παρουσιάσουμε τις Ακαδημίες μας και στο ελληνικό κοινό. Γι’ αυτό το λόγο θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στις 17 Μαΐου 2011, όπου θα παρουσιαστεί επακριβώς η λειτουργία των Ακαδημιών και η φιλοσοφία μας. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της εταιρίας μας, υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι των ακαδημιών του AFC AJAX και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού ολλανδικού συλλόγου.

Το παρών θα δώσουν άτομα του πολιτικού, του αθλητικού και του δημοσιογραφικού χώρου, ενώ θα ενημερωθείτε με νέο Δελτίο Τύπου στις 10 Μαΐου για τις προσκλήσεις και την ώρα της Συνέντευξης Τύπου.
Θα ήταν τιμή μας να σας γνωρίσουμε προσωπικά και φυσικά να σας αναπτύξουμε ένα πλάνο με φυτώρια σε ολόκληρη την Ελλάδα στα πρότυπα που ορίζει και υποχρεώνει η FIFA».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ajaxellas.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags