Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλέβουν κατοικίδια και τα τρώνε!
Life
| 2011-01-06 09:55:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλέβουν κατοικίδια και τα τρώνε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλέβουν κατοικίδια και τα τρώνε!

Η οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουν οδηγηθεί αρκετοί συμπολίτες μας τους έχει οδηγήσει σε σημείο να αρπάζουν και να τρέφονται με κατοικίδια ζώα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "To Ποντίκι", τα πρώτα περίεργα δείγματα καταγράφηκαν από κατοίκους των οδών Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου και της Αριστοτέλους, αλλά και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της περιοχής των Πατησίων, όταν σιγά σιγά τα αδέσποτα σκυλιά άρχισαν να εξαφανίζονται...

Αρχικά κανενός το μυαλό δεν μπορούσε να πάει σε αυτό που πραγματικά συνέβαινε. Κάποιοι υπέθεταν πως το θέμα είχε να κάνει με αυτές τις ομάδες που γυρνούν σε διάφορες περιοχές και πετούν φόλες στα αδέσποτα. Οι πρώτες υποψίες για το τι πραγματικά συμβαίνει, ήρθαν όταν εντοπίστηκαν μετανάστες να αρπάζουν τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαζαν βόλτα.

Στόχος είναι κυρίως οι ηλικιωμένοι, τους οποίους αιφνιδιάζουν για να τους αρπάξουν τα κατοικίδια. Μία δεύτερη τακτική σύμφωνα με μαρτυρίες είναι πως περιφέρονται έξω από super market και βάζουν στο στόχαστρο τους σκύλους ανθρώπων που συνηθίζουν να τους δένουν έξω από το κατάστημα την ώρα που ψωνίζουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες ως γραφικές.

Αυτό πάντως που πρέπει να απασχολήσει όλους μας είναι το ότι το συγκεκριμένο γεγονός ξεπερνά τα όρια της λογικής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως κάποιοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει όλα τα στάδια εξαθλίωσης, και έχουν οδηγηθεί στο να κυνηγάνε αδέσποτα και κατοικίδια για να τραφούν, επιτέλους ας προβληματιστούμε μια φορά στα σοβαρά για τους ανθρώπους δίπλα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags