Facebook Pixel «Σε λίγη ώρα θα είμαι νεκρή!»
Life
| 2011-01-06 11:02:00

«Σε λίγη ώρα θα είμαι νεκρή!»

«Σε λίγη ώρα θα είμαι νεκρή!»

Μια γυναίκα λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει το ανακοίνωσε στους 1048 φίλους που είχε στο Facebook, αλλά κανένας δεν έκανε κάτι για να την εμποδίσει.
 

Λίγο πριν αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή ανήμερα Χριστουγέννων με μια χούφτα χάπια η 42χρονη Simone Back έγραφε στον πίνακά της στην ιστοσελίδα της: «Πήρα όλα τα χάπια που είχα. Σε λίγη ώρα θα είμαι νεκρή. Σας χαιρετώ όλους!»

Κανένας όμως από τους 1048 ηλεκτρονικούς… φίλους της δεν κινητοποιήθηκε για να αποτρέψει το μοιραίο.

Σήμερα η μητέρα της 42χρονη γυναίκας αναρωτιέται γιατί κανένας δεν την σταμάτησε. Μάλιστα κάποιοι από τους… φίλους που διάβασαν το τελευταίο μήνυμα της Simone την αποκάλεσαν δειλή, ψεύτρα και ότι η αυτοκτονία ήταν καθαρά δική της επιλογή.

17 ώρες μετά την ανάρτηση του μηνύματος οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός της στο Brighton όπου απλά διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.

Η μητέρα της γυναίκας ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάτι κακό έχει συμβεί στην κόρη της.

«Κανένας δεν μου είχε πει τίποτα, ούτε ήξερα ότι η κόρη μου είχε προβλήματα που θα την οδηγούσαν στην αυτοκτονία. Ενας φίλος της με ενημέρωσε και μου είπε ότι η Simone κινδύνευε», είπε συντετριμμένη η μητέρα και συνέχισε:

«Πολλοί από τους φίλους της στο facebook ήξεραν που έμενε η κόρη μου, γνώριζαν και το τηλέφωνό μου αλλά κανένας δεν με ειδοποίησε».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags