Facebook Pixel Ταίνια στο Χόλιγουντ ο Μπιν Λάντεν!
Life
| 2011-05-03 10:09:00

Ταίνια στο Χόλιγουντ ο Μπιν Λάντεν!

Ταίνια στο Χόλιγουντ ο Μπιν Λάντεν!

Το Χόλιγουντ ετοιμάζει ήδη ταινία για τη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα.

H βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει μία νέα ταινία που θα τιτλοφορείται «Kill Bin Laden (Σκοτώστε τον μπιν Λάντεν)».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα με ειδήσεις από την βιομηχανία του κινηματογράφου «Deadline.com», στην ταινία θα δούμε τη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα μέχρι τον θάνατο του από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Η Μπίγκελοου, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που βραβεύεται με Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία της «The Hurt Locker», τον περασμένο χρόνο, ξεκίνησε το σχεδιασμό της ταινίας και το κάστινγκ πριν από μερικές εβδομάδες.

Αρχικά η ταινία επρόκειτο να είναι βασισμένη σε μία παλαιότερη, αποτυχημένη αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων να σκοτώσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν στη μεθόριο μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Αλλά η νέα εκδοχή της ταινίας θα περιλαμβάνει και το «θριαμβευτικό τέλος».

Την ταινία φέρεται ότι θα χρηματοδοτήσει η Μέγκαν Έλισον, κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας Λάρι Έλισον και σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο 36χρονος αυστραλός ηθοποιός Τζόελ Έτζερτον, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στον Πόλεμο τον Άστρων και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Warrior».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags