Facebook Pixel Οργισμένοι επιβάτες καίνε τρένα στην Αργεντινή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-03 11:37:00

Οργισμένοι επιβάτες καίνε τρένα στην Αργεντινή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργισμένοι επιβάτες καίνε τρένα στην Αργεντινή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον οχτώ βαγόνια έκαψαν επιβάτες σε τρεις πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς κοντά στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, ξεσπώντας την οργή τους για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Σε ένα από τα τρένα, οι επιβάτες κατέβασαν τον οδηγό και τον ελεγκτή προτού βάλουν φωτιά, ενώ σε έναν από τους σταθμούς, όπου ξέσπασαν οι λεηλασίες, το πλήθος κατέστρεψε τα γραφεία έκδοσης εισιτηρίων και τα μηχανήματα για την αυτόματη πώλησή τους.

Το πρόβλημα άρχισε τη Δευτέρα (02/05) στο σταθμό Χαέντο, την ώρα που οι κάτοικοι των προαστίων ξεκινούσαν για να πάνε στις δουλειές τους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ένα τρένο που εκτροχιάστηκε προκάλεσε καθυστερήσεις κατά μήκος μιας πολυσύχναστης σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα οι ταραχές να εξαπλωθούν στους γειτονικούς σταθμούς Ράμος Μαχία και Σιουδαδέλα.

Οι πυροσβέστες κατήγγειλαν ότι οι θυμωμένοι επιβάτες προσπαθούσαν να τους εμποδίσουν από το να κατασβέσουν τις πυρκαγιές, πετώντας τους πέτρες.

Η εταιρεία Trenes de Buenos Aires, που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου της πρωτεύουσας, εξέφρασε την υποψία ότι οι ταραχές αποτελούν μέρος σχεδίου για βιομηχανικό σαμποτάζ εναντίον της.

«Είναι εντυπωσιακό ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα. Το γεγονός ότι οι κάμερες ασφαλείας καταστράφηκαν και στους τρεις σταθμούς μας κάνει να πιστέψουμε ότι ήταν κάτι οργανωμένο και εσκεμμένο», δήλωσε εκπρόσωπός της.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags