Facebook Pixel Πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ;
Life
| 2011-01-06 13:58:00

Πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ;

Πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ;

Το BBC ανέλαβε να μας λύσει την απορία και να μας προφυλάξει από τις κακές συνέπειες αυτής της συνήθειας!

Η Τζέιμι Γουίστοουν, νεαρή σταρ με καριέρα σε ερωτικές σκηνές ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στο οποίο θα μιλάει για το στοματικό σεξ σώζοντας ζωές!

Η 25χρονη ηθοποιός έχει παίξει ρόλους γυναικών με έντονη σεξουαλική ζωή. Εχει εμφανιστεί και σε μια σκηνή οργίου για ένα ποπ βίντεο. Αλλά όπως λέει «Είμαι 25 ετών τώρα και έτοιμη να ασχοληθώ με κάτι πιο σοβαρό».

Δεν του φαίνεται εκ πρώτης, αλλά το νέο της ντοκιμαντέρ, για το BBC3, με τίτλο «Είναι ασφαλές το στοματικό σεξ;» είναι επιστημονικό πρόγραμμα.

Αφορμή είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου που σχετίζεται με το στοματικό σεξ, από τον οποίο πέθανε ένας φίλος της Τζέιμι. «Είναι ένα πραγματικό ταξίδι. Ηθελα να είναι κάτι προσωπικό επειδή έχασα τον Πολ στη διάρκεια των γυρισμάτων», λέει.

«Ο τρόπος που προσέγγισα το θέμα ήταν πολύ ρεαλιστικός. Μίλησα με καθηγητές και γιατρούς. Μου είπαν πολλά πράγματα για τους κρυφούς κινδύνους του στοματικού έρωτα...σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε νέα αγόρια και κορίτσια για αυτούς τους κινδύνους και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν. Πολλοί δεν ξέρουν καν τί είναι ο HPV - ούτε εγώ ήξερα όταν άρχισα να γυρίζω το ντοκιμαντέρ», λέει η Τζέιμι.

ΠΗΓΗ: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags