Facebook Pixel "Δεν υπάρχουν καθηγήτριες που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-04 15:46:00

"Δεν υπάρχουν καθηγήτριες που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν υπάρχουν καθηγήτριες που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συζήτηση και όχι διάλεξη είπε πως έκανε στο Πανεπιστήμιο στο οποίο προσκλήθηκε η πορνοστάρ της Sirina, Ηλέκτρα Γαλανού.

«Καταρχάς, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι. Δεν ήταν διάλεξη, ήταν συζήτηση με αφορμή μία ταινία στα πλαίσια του φεστιβάλ για το οποίο υπέθεσα ότι οι υπεύθυνοι είχαν συνεννοηθεί με τον πρύτανη. Τα παιδιά θέλησαν να συζητήσουν για τον έρωτα αλλά στη συντηρητική κοινωνία που ζούμε δεν βρήκαν κανέναν πρόθυμο και ακομπλεξάριστο και γι’ αυτό φαντάζομαι στράφηκαν σε μένα», είπε η Ηλέκτρα στην εκπομπή "Αξίζει να το Ζεις".

Η ίδια δε δίστασε να πει πως υπάρχουν καθηγήτριες πανεπιστημίου που ντύνονται με λιγότερα ρούχα!

«Δεν έγινε τίποτε κρυφά. Υπήρχαν παντού αφίσες. Ο πρύτανης το έμαθε μέρες μετά επειδή δημοσιεύτηκε. Έγινε συζήτηση για φετίχ, για σεξουαλικότητα, για εναλλακτικό ερωτισμό… Τα παιδιά ρώτησαν και κάποια πράγματα για την πορνογραφία. Ήταν μία συζήτηση για τον προβληματισμό πάνω στον έρωτα.

Δεν είναι προκλητικό. Απλά με το ντύσιμό μου δίνω το δικό μου φετιχιστικό στίγμα. Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι δεν υπάρχουν καθηγήτριες πανεπιστημίων που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο πρύτανης του πανεπιστημίου είπε πως δεν γνώριζαν ποια ήταν η προσκεκλημένη.

«Το έμαθα την επόμενη μέρα, όταν ήρθαν καθηγητές και φοιτητές να διαμαρτυρηθούν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Είχαμε δει και αφίσες που είχαν τοιχοκολληθεί εντός του προαύλιου χώρου, οι οποίες και ζητήσαμε να κατέβουν επειδή περιείχαν κάποιες προσβλητικές λέξεις. Η αλήθεια είναι ότι αναγραφόταν και το όνομα της κυρίας Γαλανού αλλά δε γνωρίζαμε ποια είναι.

Δε μπορούμε να απαγορεύσουμε τους φοιτητές να μπούνε σε μία αίθουσα και να παρακολουθήσουν μία προβολή λόγω του ασύλου. Εμείς ποτέ δε συναινούμε σε ανάλογες εκδηλώσεις εκτός αν είναι επίσημες του συλλόγου φοιτητών», είπε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

«Οφείλω πάντως να επισημάνω ότι δεν έγινε κάποια παρανομία. Είναι ηθικό θέμα», σημείωσε ο ίδιος.

 

 

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags