Facebook Pixel Ζήτησε συμψηφισμό ποινών για τον πελάτη του Μάκη Ψωμιάδη
Life
| 2014-11-10 17:40:00

Ζήτησε συμψηφισμό ποινών για τον πελάτη του Μάκη Ψωμιάδη

 Ζήτησε συμψηφισμό ποινών για τον πελάτη του Μάκη Ψωμιάδη

Ενα νέο συμβάν με τον πρώην οικονομικό εισαγγελέα και νυν δικηγόρο Σπύρο Μουζακίτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο συνταξιοδοτηθείς πλέον οικονομικός εισαγγελέας, ως δικηγόρος του προφυλακισμένου πρώην προέδρου της ΑΕΚ Μάκη Ψωμιάδη, προέβη στην εξής κίνηση.

Ο κ. Μουζακίτης υπέβαλε αίτημα, πριν από δεκαπέντε ημέρες, στο 5μελές Εφετείο Αθηνών, να συνυπολογιστεί ο χρόνος προσωρινής κράτησης του πελάτη του Μάκη Ψωμιάδη σε Σκόπια και Αθήνα.

Εισαγγελέας στην έδρα, η οποία θα ελάμβανε την απόφαση, ήταν ο πρώην συνεργάτης του και πρώην οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, ο οποίος δεν δήλωσε κώλυμα, παρότι το αίτημα προερχόταν από τον πρώην συνάδελφό του.

Το ερώτημα που τίθεται στους νομικούς και δικαστικούς κύκλους είναι αν από σύμπτωση ή σκοπίμως οι δύο άνδρες συνέπεσαν στην υπόθεση. Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο Γρηγόρης Πεπόνης έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση για την συγκεκριμένη υπόθεση και προσθέτουν, αναφερόμενοι στον Σπύρο Μουζακίτη, ότι η υπόθεση δεν συνάδει με το ήθος πρώην δικαστικών λειτουργών, έστω και αν δικηγορούν μετά την συνταξιοδότηση τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags