Facebook Pixel Να που πήγαν τα λεφτά... για εσώρουχα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-06 20:45:00

Να που πήγαν τα λεφτά... για εσώρουχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να που πήγαν τα λεφτά... για εσώρουχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ορκωτός λογιστής ανακάλυψε τιμολόγιο της Δημοτικής Γρεβενών το οποίο έγραφε 3.088 ευρώ για αγορά γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων.

Ένα περιστατικό που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για δημοτική επιχείρηση στα Γρεβενά η οποία έκοψε τιμολόγιο σε γνωστό κατάστημα της πόλης για αγορά γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων καθώς και πυτζαμών…

Έκπληκτος έμεινε ο ορκωτός λογιστής όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», κατά τη διενέργεια έρευνας στα οικονομικά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ο ορκωτός λογιστής βρήκε ότι η επιχείρηση είχε κόψει τιμολόγιο ύψους 3.088 για την αγορά εσωρούχων από μαγαζί των Γρεβενών.

«Είναι μία πάγια τακτική της διοίκησης εδώ και χρόνια. Αντί να δώσει στους εργαζόμενους γαλότσες και φόρμες εργασίας που γράφουν "Δήμος Γρεβενών", τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι θέλουν από τα καταστήματα της πόλης και αναλαμβάνει το κόστος η ΔΕΥΑΓ», εξηγεί πηγή του δυτικομακεδονικού δήμου.
 

ΠΗΓΗ: www.newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags