Facebook Pixel "Γιώρκα παιχτούρα, μπαλαδόφατσα"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-05-06 19:35:00

"Γιώρκα παιχτούρα, μπαλαδόφατσα"! (ΦΩΤΟ)

"Γιώρκα παιχτούρα, μπαλαδόφατσα"! (ΦΩΤΟ)

Ο Λούκας Γιώρκας εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision, εκτός από το τραγούδι όμως, ο Κύπριος κρύβει και άλλα ταλέντα! Όπως ότι ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα πρωταθλητής Κύπρου με την Ομόνοια Αριδίππου στο Πρωτάθλημα Κάτω των 17!

Οι φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το showtime-cy.blogspot.com μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Μάλιστα φιλοξενεί επιστολή της ομάδα του που λέει ότι «σταθμός στην ποδοσφαιρική του πορεία, ήταν ο Μάης του 2003 όταν στο ΓΣΠ σήκωσε το τρόπαιο του Παγκύπριου Προαιρετικού Πρωταθλήματος Β', Γ' και Δ' κατηγορίας μαζί με τους συμπαίχτες του της τότε ομάδας U-17! Ως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής όμως, κλήθηκε και στην Εθνική Νέων».

Όπως φαίνεται όμως δεν τον κέρδισε η μπάλα αλλά το τραγούδι. Γι’ αυτό όλοι οι συμπαίκτες και οι φίλοι του τον στηρίζουν σε αυτό του το εγχείρημα!

Φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ο Λούκας είναι μπαλαδόφατσα. Μήπως, έκανε κακή επιλογή που ακολούθησε το τραγούδι; Γιατί στην Ελλάδα τώρα τελευταία εκτός από Έλληνες έχουμε έλλειψη και από Κύπριους παίκτες.

Από τραγουδιστές… χορτάσαμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags